Gezichtsbehandelingen

Welke soort gezichtsbehandeling wil je?


https://beautyjunkies.nl/behandelingen/gezichtsbehandelingen/huidverzorging/
https://beautyjunkies.nl/behandelingen/gezichtsbehandelingen/huidverbetering/
https://beautyjunkies.nl/behandelingen/gezichtsbehandelingen/peeling/
https://beautyjunkies.nl/behandelingen/gezichtsbehandelingen/healthy-aging/
https://beautyjunkies.nl/behandelingen/gezichtsbehandelingen/powerzone/

Gezichtsbehandelingen

Facials
Onze gezichtshuid komt elke dag opnieuw in aanraking met de elementen van het weer, met make-up, transpiratie, stof, vuil en alles wat er in de lucht zweeft. Een zorgvuldige reiniging en verzorging is dan ook een belangrijke basis voor een stralend uiterlijk. Bij Beauty Junkies hebben we verschillende gezichtsbehandelingen, die erop zijn gericht je huid te verzorgen, te verbeteren, te beschermen en je natuurlijke schoonheid naar boven te halen.

Drie categorieën
Bij Beauty Junkies kun je kiezen uit drie categorieën huidverzorging:

1. Onze huidverzorgende facials zijn ontspannend en geven je huid tegelijk een oppepper.

2. Onze huidverbeterende facials gaan nog een stapje verder: we gebruiken stressreducerende massagetechnieken en geven je adviezen voor leefstijl en voeding. Na de behandeling krijg je van ons een gezonde smoothie en kun je nog lekker even na-relaxen.

3. Onze healthy aging facials zijn voor iedereen die het belangrijk vindt extra aandacht aan uiterlijke verzorging te besteden. De basis bestaat uit innovatieve huidverjongende massagetechnieken, die de elasticiteit van je huid en het onderliggende spierweefsel verstevigen. Zoals Beauty Junkie Sevda het noemt: ‘gymnastiek voor je huid’. Hiermee vervagen rimpels, verstrakken je gelaatscontouren en wordt je huid op een natuurlijke manier gelift. Onze healthy aging facials pakken ook huidproblemen zoals acné of rosacea aan.

Uitgebreide huidanalyse
Iedere Beauty Junkies-facial begint met een uitgebreide huidanalyse. Op basis daarvan bepalen we samen met jou de gewenste behandeling. Bij de huidanalyse bekijken we je huidtype en huidconditie. Je huidtype is vastgelegd in je genen, maar de conditie van je huid wordt bepaald door je leefstijl. Voeding, slaaggewoontes, stress, hormonen, roken, weinig of juist veel zonlicht en buitenlucht; het is allemaal van invloed. Bij Beauty Junkies vinden we het dan ook belangrijk om een facial speciaal voor jou samen te stellen. Je kunt kiezen uit behandelingen van 40 minuten tot 75 minuten.

Resultaten
Geen enkele huid is hetzelfde. Zoals gezegd: je genen, de wijze waarop jij je huid verzorgt en je leefomstandigheden zijn allemaal van invloed op de conditie van je huid. Onze behandelingen zullen dan ook bij iedereen een ander resultaat hebben. Helaas kunnen we geen wonderen verrichten. Wat we wel kunnen? Je huid zorgvuldig behandelen met de mooiste producten. Je zo goed mogelijk adviseren over je uiterlijke en innerlijke huidverzorging. En vooral: altijd streven naar het beste resultaat!

Onze behandelingen zullen dan ook bij iedereen een ander resultaat hebben, helaas kunnen ook wij geen wonderen verrichten! Wat we wel kunnen én doen?

Uitgebreid facials-menu
We hebben een uitgebreid facials-menu waaruit je kunt kiezen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met op op dan nemen we de mogelijkheden graag met je door!