Kies je favoriete Healthy Aging behandeling

Age is just a number 30 | 60 min

Met krachtige massagegrepen verstevigen en liften we je gelaatscontouren. Het resultaat? Een gezonde en frisse uitstraling.

whatsapp beauty junkies


€45,- | 70,-

Aanrader: combinatie met de Collageen booster 60 minuten € 70,-

Rock ‘n roll 30 | 60 min

Een verjongingsmassage die zich richt op het bindweefsel van je gezicht. De natuurlijke productie van collageen wordt hierdoor gestimuleerd en de elastinevezels worden versterkt. Je ziet onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en je huid oogt strakker en jonger.

whatsapp beauty junkies


€45,- | €70,-

Aanrader: combineer met de Collagen Booster of Tone and Booster voor een nóg beter resultaat!


Natural facelifting à la Beauty Junkies 75 min

Natural face lifting is een verjongingskuur voor gelaat, hals en decolleté. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt je huid op een natuurlijke manier gelift. Ook zeer geschikt als rimpel- of littekenbehandeling.

whatsapp beauty junkies


€99,-

Do it your self

DIY – self treatment workshop.

Beauty Junkies skin gym 60 minuten 100 euro (met gratis serum twv 100 euro)

Bindweefselmassages zijn inmiddels de meest geboekte behandelingen bij Beauty Junkies. We behalen mooie resultaten op een natuurlijke manier. In combinatie met de juiste voeding, gezichtsbehandelingen, skincare en supplementen zijn onze bindweefselmassagekuren onmisbaar in een totaalprogramma voor ‘healthy aging’.

Beauty Junkies introduceert nu een total work-out voor de mimische spieren in het gelaat en de hals, die samen zorgen voor stevigere gezichtsspieren en scherpere contouren. Je kunt deze work-out zelf doen om mooie resultaten te behalen en te behouden.

We leren je tijdens de workshop verschillende oefeningen die je altijd en overal kunt doen: thuis, in de auto of voor de tv. Vooral de training van de gezichtsspieren is essentieel om verslapping tegen te gaan. Onze facegym richt zich daarom effectief op de vier zones: het voorhoofd en de ogen, kin en hals, de mond en de wangen.

Deze fantastische self-treatment is een soort sporten voor je gezicht en een natuurlijk alternatief voor botox en fillers. De Beauty Junkies face gym workshop kan geboekt worden na een bindweefselkuur, zodat je met eenvoudige en zeer doeltreffende massagegrepen zelf aan huidverbetering en huidverjonging kunt werken.

Te boeken na een LPG endermolift kuur en of Healthy aging kuur.


whatsapp beauty junkies


€100,-


Extra’s


 

A. Bij te boeken bij facials van 45 – 60 minuten ad €10,- per onderdeel

 Epileren bij facial
 Verven wenkbrauwen
 Verven wimpers
 Eye rescue masker
 Harsen van het gezicht

B. Skin logic €16,- | gratis facials

Face Mapping wordt uitsluitend uitgevoerd door onze Beauty Junkies Skin experts. Het is een zeer uitgebreide huidanalyse, die inzicht geeft in je huidtype en huidconditie. Op basis daarvan bepalen we een gedetailleerd stappenplan voor verzorging en verbetering van je huid. Hoe het werkt? We verdelen je gezichtshuid in veertien zones. Van iedere zone worden de resultaten nauwkeurig in kaart gebracht; vandaar de naam ‘face mapping’. Op deze manier kunnen we je huid zo effectief mogelijk behandelen én je advies geven voor de beste verzorging thuis.


C. Upgrade 15 minuten €19,50

Om je huid extra te verwennen of nét even die extra boost te geven, is soms een speciale
oppepper nodig. We kunnen de gekozen behandeling uitbreiden met een keuze uit deze

extra’s:

1. Een Firming Treatment Masker inclusief hand- en armmassage

2. Een Soothing Seaweed Infusion Masker inclusief hand- en arm massage

3. Lymfedrainage 30 minuten € 40
Huidproblemen hebben vrijwel altijd te maken met ontstekingen. Lymfedrainage is een techniek die het immuunsysteem versterkt en je huid beschermt tegen het ontstaan van ontstekingen.