Kies je favoriete huidbehandeling

Get clear: een speciale acné-behandeling 45 | 75 min

Deze facial is op maat gemaakt en een must voor het gezicht met huidontstekingen en acne. De behandeling draagt bij aan een zuivere en gave huid.

whatsapp beauty junkies


€60,- | €90,-

Meisjes van 50: 75 min

en rimpeltje hier en daar mag gerust, zolang de basis maar goed is. Tijdens deze gezichtsbehandeling geven we je huid de zuivering en celvernieuwing die ze nodig heeft. Je huid zal weer stralen en er onmiskenbaar zacht en verzorgd uitzien.

whatsapp beauty junkies


€92,50


Absolution Skin food: 100% biologisch
75 min

Een op maat gemaakte gelaatsverzorging om het ecosysteem van de huid te stabiliseren. Een cocktail van biologische ingrediënten, wilde bloemen, vitaminen en mineralen gaat het gevecht met huidveroudering aan. De behandeling geeft meteen een zichtbaar en langdurig effect: het verzacht, vernieuwt, hydraten de huid en zorgt voor meer glans. Je verlaat onze spa als herboren!


whatsapp beauty junkies


€95,-

Age smart: anti aging voor iedere leeftijd 75 min

Bij deze anti-aging special gaat de Beauty Junkies huidexpert met actieve werkstoffen dieper op de huid werken. We werken puur op de huidbehoefte voor een mooie gezonde huid.


whatsapp beauty junkies


€82,50


BJ Signature huidverbetering 90 min

Ouder worden is niet te stoppen, maar bij Beaurty Junkies kunnen we het verouderingsproces van je huid wel vertragen. Dat doen we met onze effectieve huidverbeteringsfacials, die je huid er stralender, jonger en gezonder uit laten zien. We doen eerst een uitgebreide huidanalyse en passen de facial specifiek aan bij jouw huidwensen en -problemen. Of het nu gaat om het verminderen van huidveroudering, hyperpigmentatie of gevoeligheden; onze huidverbeterende facials bieden voor iedere huid een oplossing.

whatsapp beauty junkies


Vegan Facial 60 | 75 min

Nieuw op onze menukaart is de vegan facial. Draag jij ook een steentje bij aan een betere wereld en eet je daarom geen dierlijke producten? Top! Maar ook voor jou zijn er momenten dat je je even niet zo bewust wilt zijn van de wereld om je heen.

Dan boek je een treatment bij Beauty Junkies, om alle drukte en zorgzaamheid voor alles en iedereen even achter je te laten. De behandeling is net begonnen als je je ineens afvraagt: “Kan ik als vegan deze behandeling wel verantwoorden?”

Wij weten het maar al te goed: ‘being good ain’t always easy’. Zeker in een wereld die voornamelijk is ingesteld op luxe en gemakzucht, voelt het kiezen voor sustainable opties soms een beetje als afzien. Maar het hoeft echt niet allemaal zo lastig te zijn. Wij hebben voor jou de ingrediëntenlijsten van ons productenassortiment doorgenomen. Zodat jij onbezorgd kunt genieten van onze vegan en  milieubewuste facial. Genieten met een schoon geweten! Natuurlijk ook voor alle niet-zo-bewuste levensgenieters…


whatsapp beauty junkies


€75,- | €92,50,-

Born to be a Beauty Junkie 75 min

Een heerlijke cocktail van onze beste producten en ingrediënten

whatsapp beauty junkies


€110,-


Extra’s


A. Een facial van 75 minuten krijgt een upgrade met een Touch Therapy (massage) naar keuze:

 Stress Relief: handen en armen
 Stress Relief Scalp: hoofd
 Reflex Point: voeten

B. Bij een facial van 75 minuten heb je de keuze uit twee van de volgende onderdelen:

 Epileren
 Verven wenkbrauwen
 Verven wimpers
 Harsen van het gezicht
 Eye rescue masker


C. Bij te boeken bij facials van 45 – 60 minuten ad €10,- per onderdeel

 Epileren bij facial
 Verven wenkbrauwen
 Verven wimpers
 Eye rescue masker
 Harsen van het gezicht

D. Skin logic €16,- | gratis facials

Face Mapping wordt uitsluitend uitgevoerd door onze Beauty Junkies Skin experts. Het is een zeer uitgebreide huidanalyse, die inzicht geeft in je huidtype en huidconditie. Op basis daarvan bepalen we een gedetailleerd stappenplan voor verzorging en verbetering van je huid. Hoe het werkt? We verdelen je gezichtshuid in veertien zones. Van iedere zone worden de resultaten nauwkeurig in kaart gebracht; vandaar de naam ‘face mapping’. Op deze manier kunnen we je huid zo effectief mogelijk behandelen én je advies geven voor de beste verzorging thuis.


E. Upgrade 15 minuten €19,50

Om je huid extra te verwennen of nét even die extra boost te geven, is soms een speciale
oppepper nodig. We kunnen de gekozen behandeling uitbreiden met een keuze uit deze

extra’s:

1. Een Firming Treatment Masker inclusief hand- en armmassage

2. Een Soothing Seaweed Infusion Masker inclusief hand- en arm massage

3. Lymfedrainage 30 minuten € 40
Huidproblemen hebben vrijwel altijd te maken met ontstekingen. Lymfedrainage is een techniek die het immuunsysteem versterkt en je huid beschermt tegen het ontstaan van ontstekingen.