Kies je favoriete “Huid verzorgende” behandeling

Onze huidverzorgende facials worden helemaal afgestemd op wat jouw huid nodig heeft en het resultaat dat je wilt bereiken. Geen enkele behandeling is dan ook hetzelfde. Ook de producten waarmee we werken kiezen we op basis van jouw huidconditie en wensen. Vul de gezichtsbehandeling aan met extra’s als een wimper- of wenkbrauwbehandeling
en je bent weer als nieuw!

Basic 40 min

Deze facial is gericht op het herstel en weer in balans brengen van je huid. Na de behandeling zal je gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en voel jij je ontspannen en opgeladen

whatsapp beauty junkies


€47,50

Good to go 60 min

De basic facial wordt aangevuld met een diepe reiniging en een drukpuntmassage. Met een stralende glow ben jij good to go!

whatsapp beauty junkies


€65,-


BeautyJunkies signature 75 min

Een lekker uitgebreide gezichtsbehandeling met fijne producten, die helemaal op jouw huidconditie zijn afgestemd. En je mag kiezen: wil je tijdens het masker een hoofdhuid-, een arm- of een voetmassage?

whatsapp beauty junkies


€82,50


Extra’s


A. Een facial van 75 minuten krijgt een upgrade met een Touch Therapy (massage) naar keuze:

 Stress Relief: handen en armen
 Stress Relief Scalp: hoofd
 Reflex Point: voeten

B. Bij een facial van 75 minuten heb je de keuze uit twee van de volgende onderdelen:

 Epileren
 Verven wenkbrauwen
 Verven wimpers
 Harsen van het gezicht
 Eye rescue masker


C. Bij te boeken bij facials van 45 – 60 minuten ad €10,- per onderdeel

 Epileren bij facial
 Verven wenkbrauwen
 Verven wimpers
 Eye rescue masker
 Harsen van het gezicht

D. Skin logic €16,- | gratis facials

Face Mapping wordt uitsluitend uitgevoerd door onze Beauty Junkies Skin experts. Het is een zeer uitgebreide huidanalyse, die inzicht geeft in je huidtype en huidconditie. Op basis daarvan bepalen we een gedetailleerd stappenplan voor verzorging en verbetering van je huid. Hoe het werkt? We verdelen je gezichtshuid in veertien zones. Van iedere zone worden de resultaten nauwkeurig in kaart gebracht; vandaar de naam ‘face mapping’. Op deze manier kunnen we je huid zo effectief mogelijk behandelen én je advies geven voor de beste verzorging thuis.