Peeling

Kies je favoriete peeling

Beauty Junkies Peeling menu
Ben je op zoek naar een prettige peeling? Dan zijn de behandelingen uit ons Beauty Junkies Peeling-menu echt iets voor jou! Wij werken alleen met peelings die 100% natuurlijk zijn, zoals plantaardige (kruiden)peelings.

Waarom een peeling?
Een peeling verwijdert voorzichtig een dun laagje huid. Daarmee verdwijnen dode huicellen en wordt celvernieuwing gestimuleerd. Dit heeft een huidverjongend effect; een nieuwe, jongere en gezondere huid, die gladder aanvoelt. Een peeling maakt je huid egaler en verfijnt de structuur. Rimpeltjes, kleine littekens en pigmentvlekken zijn minder zichtbaar.

Welke peeling?
We zijn geen voorstanders van overmatig peelen of van heftige peelings met een lage ph-waarde. De peelings uit ons Peelings-menu variëren in sterkte: van mild tot krachtig. In overleg met jou kiezen we voor een peeling die helemaal aansluit bij jouw huidconditie. Je huid moet er ook op de lange termijn gezond uitzien, dus we gaan er zorgvuldig mee om!

Green peel ‘FRESH UP’ (zachte peeling) 60 min

Een zachte behandeling, voor meer frisheid en een gezonde glans. Heb je een belangrijke meeting of een feestje? Dan laat deze behandeling je echt stralen. De peeling is op basis van natuurlijke kruiden. Ook ideaal om preventief in te zetten tegen huidveroudering en verlies van elasticiteit. Zelfs als dit (nog) niet zichtbaar is…

whatsapp beauty junkies


€92,50 (3 behandelingen voor €230,-)

Green peel ENERGY (medium peeling) 60 min

Een peeling op basis van kruiden die celvernieuwing stimuleren. Het werkt als volgt: de peeling activeert je bloedcirculatie, waardoor je huid een energieboost krijgt, met celvernieuwing als resultaat. Het effect? Een mooie huidteint (wees niet bang: je huid wordt er niet knalrood van) en een frisse uitstraling. Deze behandeling adviseren we ook vaak bij een beschadigde huid, littekens, hyperpigmentatie en het verkleinen van poriën. Niet voor je wekelijkse verzorging, maar een intensieve behandeling voor een paar keer per jaar.

whatsapp beauty junkies


€135,-


Green peel CLASSIC (krachtige peeling) 60 min

Een nieuwe huid in vijf dagen, zonder het gebruik van schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie? Dat kan met deze peeling. De Green Peel classic heeft een intensieve werking, wat prachtige resultaten geeft bij een onzuivere, vale of zonbeschadigde huid en de behandeling van grove poriën. Deze peeling bestaat uit een compleet programma: een kruidenpeeling, een ampullenkuur voor thuis en een verwenbehandeling als afsluiting. We vertellen je er graag meer over!

whatsapp beauty junkies


€265,-

Dr. Murad intensieve rimpelpeeling
60 min

Deze peeling is gericht op huidversteviging. Ook ideaal in de strijd tegen een droge en dunner wordende huid én de behandeling van couperose. De peeling vermindert rimpeltjes en hydrateert de huid. Met als resultaat een zichtbare verbetering van de textuur en de stevigheid. Een aanrader voor iedereen die vaak in het vliegtuig zit.

whatsapp beauty junkies


€135,-


Dr. Murad fruitzuur (AHA) Anti aging peeling 60 min

Een intensieve fruitzuurpeeling, aangepast aan je huidtype. De conditie van je huid verbetert en vocht wordt beter vastgehouden. Fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen en een vale en droge huid krijgt een gezonde uitstraling. Wat wil je nog meer?

whatsapp beauty junkies


€115,-

BIO resurface behandeling 60 min

Deze peeling bevordert huidvernieuwing en vermindert en voorkomt pigmentproblemen en tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Zonder dat de huid hersteltijd nodig heeft.

whatsapp beauty junkies


€92,50-


Active resurface 35 peeling 45 min

Heeft jouw huid last van (voortijdige) veroudering, fijne lijntjes, zonschade, hyperpigmentatie, verstoppingen, ontstekingen of droogte? Dan zou deze exfoliatiebehandeling van Dermalogica wel eens de oplossing kunnen zijn. De peeling, die bestaat uit een mix van superingrediënten, werkt in verschillende huidlagen. Je ziet gelijk resultaat. De intensiteit van de behandeling wordt afgestemd op je persoonlijke huidbehoefte.

whatsapp beauty junkies


€60,-