Kies je favoriete POWERZONE behandeling

Powerzonebehandelingen pakken kleine huidproblemen aan in een mum! Deze 20 minuten durende skin fix herstelt je huid in minder tijd dan je lunchpauze. Even snel in je werkoutfit op de behandelstoel is geen enkel probleem, omdat we zonegericht werken. Onze goed getrainde huidspecialisten analyseren je huid en voeren daarna een doelgerichte behandeling uit om je probleem zo snel mogelijk op te lossen. Geen gedoe en toch een geweldig resultaat. Ook ideaal als een super touch-up voor een leuk feest. Een perfecte treatment na een lange reis of als je huid snel even wat extra aandacht kan gebruiken. Bovendien geven we je tips om de resultaten thuis zo goed mogelijk bij te kunnen houden.€29,-

Hand Repair 20 min

Help hard werkende handen te herstellen van droogte, beschadigde nagelriemen en tekenen van huidveroudering met deze intensief voedende hand treatment. Krachtige exfoliatie zorgt voor een meer egale huid terwijl hydraterende plantenextracten samen met een warmr paraffinepakking instant verlichting geeft bij droge handen.

whatsapp beauty junkies


€29,-


Love it for Lips 20 min

De ultieme conditionerende liptreatment die beschadigde lippen herstelt van make-up en omgevingsinvloeden. De verstevigende peptides en herstellende vitamines repareren het delicate lipweefsel en verminderen fijne lijntjes rondom de mond.

whatsapp beauty junkies


€29,-

Eye Rescue 20 min

Last van huidprobleempjes als donkere kringen, zwellingen, lijntjes of verlies van elasticiteit? Wij kunnen dit behandelen met een geavanceerde, met peptides verrijkte oogbehandeling. Speciaal ontwikkeld om zacht te exfoliëren, te hydrateren én te verstevigen.

whatsapp beauty junkies


€29,-


Extra’s


A. Skin logic €16,- | gratis facials

Face Mapping wordt uitsluitend uitgevoerd door onze Beauty Junkies Skin experts. Het is een zeer uitgebreide huidanalyse, die inzicht geeft in je huidtype en huidconditie. Op basis daarvan bepalen we een gedetailleerd stappenplan voor verzorging en verbetering van je huid. Hoe het werkt? We verdelen je gezichtshuid in veertien zones. Van iedere zone worden de resultaten nauwkeurig in kaart gebracht; vandaar de naam ‘face mapping’. Op deze manier kunnen we je huid zo effectief mogelijk behandelen én je advies geven voor de beste verzorging thuis.