Handen & Voeten behandelingen

Onze handen en voeten gebruiken we de hele dag. Waarom zouden we ze dan niet regelmatig verwennen met wat extra aandacht? Bij Beauty Junkies hebben we een heel assortiment behandelingen om je prachtig verzorgde handen en nagels te geven. Voor onze feet-treatments hebben we ons laten inspireren door New York. Misschien weet je nog waar de girls van Sex & the City hun voetjes lieten verzorgen? Wij hebben precies zulke verhoogde banken. Zet je voeten in een lekker warm badje, drink een kopje thee en lees een tijdschrift. Wij zorgen er intussen voor dat je voeten weer helemaal gezien mogen worden. Met een mooi kleurtje op je nagels natuurlijk.

Happy feet 50 min

Onze basic feet, met aanvullend het verwijderen van eelt. Natuurlijk ook met een lakje als finishing touch.

whatsapp beauty junkies


€45,-

Beauty Junkies Feet 60 min

Voor de diva’s onder ons. Het begint met een voetenbadje, waarna het eelt wordt verwijderd. Vervolgens verzorgen we je nagelriemen en vijlen we je nagels. Je voeten worden extra verwend met een uitgebreide scrub en een massage. Een perfecte lak maakt het helemaal af.

whatsapp beauty junkies


€55,-


Gellak met manicure 45 min

Verzorging van de nagels en nagelriemen, afgewerkt met een gellak. Voor 14 dagen mooie glanzende nagels.

whatsapp beauty junkies


€45,-

Basic Feet 40 min

Na een verzachtend voetenbad, verzorging van de nagelriemen en het knippen en vijlen van de nagels worden de voeten heerlijk gescrubd. Vervolgens een mooie lak, waarvan je zeker een week of 5 plezier hebt.

whatsapp beauty junkies


€35,-


Happy Hands 40 min

Een complete verwenbehandeling voor je handen. Een manicure, een uitgebreide handscrub en afsluitend een handmassage. Het resultaat: optimaal gehydrateerde handen en verzorgde nagels.

whatsapp beauty junkies


€35,-

Gellak 40 min

Gellak blijft langer zitten dan een gewone nagellak. Led-licht hardt de lak uit en voorziet je nagels van een prachtige toplaag, die ongeveer 14 dagen blijft zitten. Wij bieden een keuze uit meer dan 50(!) kleuren. Lees hier meer over onze gellak!

whatsapp beauty junkies


€40,-


Basic Hands 20 min

Deze behandeling betreft de basisverzorging. We nemen je nagelriemen onder handen en vijlen je nagels. Afsluitend lakken we je nagels met een verzorgende blanke lak (basecoat of nagelverharder).

whatsapp beauty junkies


€21,50

Beauty Junkies Hands 30 min

Zie basic hands, inclusief een lakje in de door jou gewenste kleur.

whatsapp beauty junkies


€25,-


 

Extra’s hands & feet 15 min € 10,-

-French lakken -Parafine pakking -Gellak soak off ( €20,-)