Kies je favoriete lichaamsbehandeling

BACK FACIAL 30 min

Ontspan de spieren en zuiver de huid van je rug met deze reinigende en ontspannende rugbehandeling. Een reinigende scrub verwijdert de dode huidcellen en bereidt de huid voor op het verwijderen van afvalstoffen. Het gedeelte van het lichaam waar je het moeilijkste bij kunt wordt voor je gereinigd, gescrubd, gehydrateerd en verfrist.

whatsapp beauty junkies


€37,95

HYDRO 45 min

Intensieve herstellende en voedende lichaamspakking. Het lichaam wordt ingewreven met een mix van tarweproteïnen en honing om de huid te voeden en te hydrateren. Wasabi (mierikswortel), gember en witte thee stimuleren de bloedcirculatie en op de huid afgestemde essentiële oliën maken de huid glad en zacht. Olie van kukuinoot, olijven en druivenpitten maken vrije radicalen onschadelijk waardoor voortijdige veroudering wordt voorkomen. Vervolgens wordt het lichaam ingewikkeld waardoor de werkzame stoffen optimaal in de huid kunnen doordringen.

whatsapp beauty junkies


€50,-


BYE BYE CELLULITE 45 min

Eén van de grootste wensen van de meeste vrouwen is een mooie en gladde huid zonder putjes op dijen en billen. Met deze special verbeteren wij het algehele uiterlijk van je huid door zichtbare gevolgen van cellulitis te verminderen en de elasticiteit en stevigheid van je huid te maximaliseren. In een kuur van vijf behandelingen, geven wij de zesde gratis.

whatsapp beauty junkies


€50,- (€250,- = 5 + 1 gratis)