Waxen

Kies je favoriete wax behandeling

Waxen, een tijdelijke ontharing waarbij de haar met wortel en al wordt verwijderd, vergt een behoorlijk vaardige hand voor een grandioos resultaat. Bij Beauty Junkies zijn we gespecialiseerd in waxen. Sevda leerde het al op jonge leeftijd van haar moeder en dat is nog altijd haar meest kritische wax-klant. We hebben ook veel ervaring in het waxen van het gevoelige onderlijf. Naast de traditionele bikinilijnbehandeling is ook hier volop keuze en variatie mogelijk.

Klik hier voor mannen wax behandelingen

Oksels wax

Gegroomde oksels staan net wat fijner wanneer je in de zomer of in de sportschool een mouwloos shirt draagt. Bijkomend voordeel; het vermindert onaangename lichaamsgeurtjes.

whatsapp beauty junkies


€21,50

Chest wax

Het waxen van de borst.

whatsapp beauty junkies


€30,-


Back wax

Het waxen van de rug.

whatsapp beauty junkies


€40,-

Onderarmen wax

Wekenlang geen omkijken meer naar opvallende en ontsierende haren op je armen.

whatsapp beauty junkies


€26,50


Onderbenen wax

Reken af met ontsierende haren op je onderbenen. We verwijderen de haren met wortel en al uit het haarzakje tot aan je knieën. Beauty Junkies tip: Door vaker te harsen raken deze haarzakjes wat beschadigd, waardoor de haren in de toekomst helemaal niet meer terugkomen.

whatsapp beauty junkies


€27,-

Hele benen wax

Wil je afrekenen met ontsierende haren op onderbenen tot en met je knieën? De Beauty Junkies wax experts kunnen door middel van harsen je ongewenste beenhaar verwijderen, zodat je wekenlang plezier hebt van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn meteen verleden tijd.

whatsapp beauty junkies


€45,-


Bikini wax

We verwijderen alleen de haartjes die buiten je bikinibroekje vallen.

whatsapp beauty junkies


€22,50

G-string wax

Een g-string is kleiner dan een bikinibroekje, dus waxen we bij deze behandeling ook de haartjes aan de voorkant en in je bilnaad. In de bilnaad zitten vaak ingegroeide haartjes, die er pukkelig en rood uitzien. Dat is niet mooi, bovendien kunnen ze ontstekingen geven. Wij kunnen ze voor je wegwaxen.

whatsapp beauty junkies


€30,-


Brazilian wax

Je houdt down there alleen een streepje over. Hoe smal of breed bepaal jij! Lees hier
meer over onze brazilian wax

whatsapp beauty junkies


€40,-

Hollywood wax

Haar? Waar dan?! Just all the way. Wekenlang helemaal zacht en kaal down under.

whatsapp beauty junkies


€40,-


Wax special

Kies jij er voor om al je overtollige lichaamsbeharing te laten waxen? Dan kunnen we er één complete behandeling van maken. Een Brazilian wax voor je onderlijf, het waxen van je onder- en bovenbenen en natuurlijk je oksels.

whatsapp beauty junkies


€85,-

Get Naked

Wekenlang genieten van een zijdezachte huid zonder ongewenste haargroei? Kies dan voor de “Get Naked”. Een complet behandeling met een Brazilian of Hollywood wax voor je onderlijf, het waxen van je onder- en bovenbenen, je oksels en natuurlijk je bovenlip en wenkbrauwen.

whatsapp beauty junkies


€99,-