Wenkbrauw behandelingen

Brow Bar
Wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor je looks. Bij Beauty Junkies geloven we in de kracht van de natuurlijke wenkbrauw. Iedere wenkbrauw kan een wow brow zijn, maar daar heeft de natuur wel een beetje hulp bij nodig. Sevda is al jaren gespecialiseerd in verschillende technieken om wenkbrauwen een perfecte vorm te geven en zij heeft onze andere medewerksters daarin getraind. En natuurlijk zorgen we er voor dat we continu op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op brow-gebied. Ben jij ook op zoek naar ‘custom made’ wenkbrauwen die helemaal bij jouw gezicht passen? Breng dan snel een bezoekje aan onze Brow Bar!

Beauty Junkies brow-plan
Moeder natuur of teveel epileren kunnen je wenkbrauwen een verschillende vorm hebben gegeven. Is dat bij jou het geval? Dan adviseren we een ‘brow-plan’, met als uitgangspunt ‘het mooiste resultaat voor de langere termijn’. We epileren bij elke behandeling niet meer dan nodig is en op die manier krijgt de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen de kans bij te groeien. Het ‘brow-plan’ bestaat per behandeling uit het epileren en het verven van de wenkbrauwen. Omdat we ook de fijne haartjes meeverven, lijken je wenkbrauwen direct voller.

Vrijblijvende intake

Er zijn verschillende manieren om overtollige en ongewenste wenkbrauwhaartjes te verwijderen en je wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. Zoals harsen, threading (zie onderstaand) of epileren met een pincet. De Beauty Junkie brow-experts beheersen alle technieken en we nemen de mogelijkheden graag met je door. Die intake verplicht je tot niets.Geef deze behandeling cadeau!

Anastasia brows bij Beauty Junkies 30 minuten

Beauty Junkies heeft een eigen versie van de Anastasia brows ontwikkeld: een ‘mini-facelift’ in een oogwenk. Daarvoor kijken we bijvoorbeeld goed naar de vorm van je gezicht. Je wenkbrauwen worden efficiënt gemodelleerd met een katoenen draadje en vervolgens geverfd en gestyled. Zo krijg je een verzorgde look met prachtige wenkbrauwen, die echt bij jou passen. Ook een goed alternatief voor permanente make-up.

Uiteraard zijn de must have Anastasia-producten te koop bij onze salon en in onze webwinkel.

whatsapp beauty junkies


€29,-

(Strippenkaart: 5+1 gratis = €145,-)

Threading 15 min

Een van onze paradepaardjes is het creëren van perfect gestylde wenkbrauwen door middel van threading. Dat is epileren met behulp van een draad. De draad is van katoen en met behendige twists epileren we zelfs donshaartjes die je met een pincet niet te pakken krijgt. Deze methode is met name een uitkomst voor de gevoelige huid, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt die de huid onrustig kunnen maken. Ook voor het verwijderen van gezichtshaar is threading een uitstekende techniek.

whatsapp beauty junkies


€16,-


Eyebrow shaping & styling
25 min

Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Laat je wenkbrauwen epileren en verven door een beauty junkie experts en je krijgt absoluut volle en perfecte natuurlijke wenkbrauwen. Na het modelleren van je wenkbrauwen sluiten we deze wenkbrauw behandeling af met het verven, zodat de donshaartjes ook gekleurd zijn en je wenkbrauwen meteen voller worden. Als je het prettig vindt geven we je tips mee hoe je zelf thuis je wenkbrauwen kunt stylen.


whatsapp beauty junkies


€25,-

(Strippenkaart: 5+1 gratis = €125,-)

Verven wimpers 15 min

Het verven van je wimpers is de perfecte manier om je look een instant upgrade te geven. Je hebt gelijk een sprekende uitstraling, zelfs zonder verder make-upgebruik.

Beauty junkies tip: mag het ‘s avonds of voor een feestje wel wat meer glamorous? Dan heb je aan een likje mascara over je geverfde wimpers genoeg voor een smashing look.

whatsapp beauty junkies

€16,-Verven wenkbrauwen 15 min

Ben jij een van die mensen met lichte of vrijwel onzichtbare wenkbrauwen? Maak je brow-behandeling dan af door ze bij ons te laten verven en stylen. Bijvoorbeeld met een van die mooi gekleurde Anastasia wenkbrauwgels of -poeders. Ook hierbij geldt: we laten ons leiden door de natuur. Want de verkeerde kleuring kan het hele effect van een mooie wenkbrauwvorm teniet doen. Maar met een subtiel tintje geven wij je brows een eye-popping effect. En als we dan toch bezig zijn, zullen we gelijk je wimpers een kleurtje geven?

whatsapp beauty junkies


€16,-

Verven wenkbrauwen & wimpers 30 min

Wimpers en wenkbrauwen laten verven is een uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauw- en wimperhaartjes of als je ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te zijn. Daarnaast maakt verven je wenkbrauwhaartjes opvallender en donkerder, wat zorgt voor een veel vollere natuurlijke look. De verf houdt tot wel zes weken en vervaagt langzamerhand. De Beauty Junkies wenkbrauw stylistes helpen je bij het uitkiezen van de kleur, waarbij rekening gehouden wordt met onder andere je huids- en haarkleur en je wensen.

whatsapp beauty junkies


€25,-