Gellak

Voor perfecte en onbeschadigde nagels

Gellak is een goede vervanging voor je “normale” nagellak, maar heeft een aantal grote voordelen.
Gellak is een beschermende kleurgel die wordt uitgehard onder uv-licht, waardoor deze optimaal hecht en afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel, twee weken perfect blijft zitten en onbeschadigd blijft. Hierdoor geniet je lange tijd van stevige en mooi gelakte nagels.

Dit maakt dat de kleurgel van OPI perfect is als je geen tijd hebt om iedere paar dagen je nagels opnieuw te lakken. Ook bij een speciale gelegenheid of als je een druk en actief leven hebt is deze gellak een geweldig alternatief.
Omdat je natuurlijke nagels groeien, zal ook de gellak na een aantal weken uitgroeien. Dat betekent dat je natuurlijke nagel dan bij de aanzet weer zichtbaar zal worden. Je kunt dan de kleurgel laten verwijderen of de uitgroei gemakkelijk zelf bijwerken met een corresponderende OPI-nagellak. Je kunt zelfs een andere nagellakkleur aanbrengen over de gellak. Houd er rekening mee dat gellak er niet “zomaar” afgaat zoals een gewone nagellak. De kleurgel is gemakkelijk in de schoonheidssalon te verwijderen door de Beauty Junkies nagelstyliste, maar we hebben ook ‘doe-het-zelf’ kitjes waarmee je zelf thuis de gel kan verwijderen zonder het natuurlijke nagelbed te


whatsapp beauty junkies

Bekijk alle Handen & Voeten behandelingen
Placeholder