Huisregels

Om je bezoek aan Beauty Junkies vlekkeloos en relaxed te laten verlopen, hebben we een paar huisregels opgesteld.

Afspraak
Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent. Dan kun je aan onze Beauty Junkies-bar eerst lekker op je gemak een kopje thee drinken en daarna ontspannen aan je behandeling beginnen. We adviseren je om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Voor een eerste behandeling beginnen we met een intake en vervolgens krijg je uitleg over hoe je behandeling gaat verlopen. Daarna word je door een van onze specialisten opgehaald.

Reminder
Wanneer wij in het bezit zijn van je e-mailadres of je telefoonnummer, dan ontvang je een paar dagen voorafgaand aan je afspraak een reminder per mail of via een sms-bericht. Wij verzoeken je de afspraak in je agenda te noteren en ons berichtje als herinnering te gebruiken – niet als een afspraak bevestiging!

Verhindering
Onze behandelingen vinden plaats op afspraak en worden nauwkeurig gepland. Ben je wegens omstandigheden verhinderd? We vragen je om je afspraak minstens 48 uur van te voren te annuleren, zodat we onze Beauty Junkies-specialist voor iemand anders kunnen inzetten. Bij niet tijdig annuleren is onze specialiste speciaal voor jou vrijgehouden en staat onze behandelruimte leeg. Hierdoor zijn we genoodzaakt om jou bij niet of te laat annuleren 50% van de geboekte behandeling in rekening te brengen.
Gratis intakes zijn alleen gratis wanneer je de afspraak nakomt. Indien je de geplande intake niet tijdig verplaatst of annuleert, dan zijn we genoodzaakt om je €50 in rekening te brengen.

Anbos en vergoedingen
Onder bepaalde voorwaarden kunnen acne- en andere huidbehandelingen van Beauty Junkies gedeeltelijk of helemaal worden vergoed door je zorgverzekering. Dit omdat we geregistreerd zijn bij beroepsvereniging ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging), de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten.

De ANBOS hanteert kwaliteitseisen waar wij als aangesloten specialisten aan moeten voldoen. Belangrijk onderdeel van deze kwaliteitseisen is bijscholing. Een schoonheidsspecialist die lid is van de ANBOS (te zien aan het ANBOS-schild dat aan de
muur hangt), geeft je de zekerheid dat deze:
• in het bezit is van het vakdiploma;
• rechtmatig gevestigd is;
• volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt;
• vakgerelateerde workshops volgt.
Bij Beauty Junkies werken gediplomeerde huidexperts, die naast de interne Beauty junkies-opleiding een erkende opleiding hebben gevolgd.

Ik wil graag een gezichtsbehandeling. Het is de eerste keer. En nu?
Je hoeft helemaal niets voor te bereiden. De Beauty Junkies huidspecialisten helpen je een geschikte behandeling te kiezen. Je kunt kiezen uit een gezichtsbehandeling van veertig minuten tot anderhalf uur. Door het uitvoeren van een uitgebreide gezichtsanalyse creëren we een gezichtsbehandeling op maat. Iedereen is uniek. Onze behandelingen sluiten aan bij dat wat nodig is om jouw huid in optimale conditie te krijgen en te houden. We werken met kwaliteitsproducten en goed opgeleide specialisten. Onze focus ligt op het bereiken van ons doel: het verzorgen en verbeteren van lichaam, huid en geest. Bij Beauty Junkies hebben we
aandacht voor details: functionele behandeling én genieten!

Kan ik als man ook de behandelingen ondergaan?
Alles op het Beauty Junkies-menu is uniseks. Dat betekent dat de behandelingen geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien hebben we speciaal voor mannen een aantal behandelingen ontwikkeld. Wat je ook kiest, de behandeling wordt altijd aangepast aan jouw huidtype en conditie. Om het allerbeste uit je huid te halen wordt er niet gewerkt volgens het principe ’standaard behandeling’. Je huid is immers ook niet standaard.

Kan ik ook een arrangement boeken?
Vanuit het beautymenu kun je zelf verschillende behandelingen samenstellen en combineren.

Moet ik me compleet uitkleden voor een massage?
Bij een massage is het de bedoeling dat je je ontdoet van je kleding. Je houdt je ondergoed aan. We hebben een heerlijk grote handdoek voor je klaarliggen die je kunt omslaan en tijdens de behandeling lig je goed toegedekt.

Moet ik praten met mijn specialist?
De keuze is aan jou. Indien je graag praat tijdens je behandeling mag je dat zeker doen.

Niets moet. Dus wil je niet praten, geen probleem! Het gaat om jou, en ons advies is: lekker genieten. Wel zal de specialist je, voordat de behandeling begint, relevante vragen stellen om je behandeling zo effectief mogelijk te maken.

Zijn er momenten waarop ik alleen in een behandelruimte lig?
Een Beauty Junkies-specialiste heeft als doel jou een perfecte behandeling te geven met 100% aandacht. Dit betekent dat je over het algemeen nooit alleen wordt gelaten tijdens de behandeling. Ook tijdens het intrekken van een masker wordt aandacht geschonken aan jou. Je kunt dan genieten van een heerlijke massage van je voeten of handen.

Moet ik na een gezichtsbehandeling zonder make up blijven?
We bieden na een gezichtsbehandeling kosteloos een touch up voor je teint, lippen of ogen met de minerale en natuurzuivere make-up van Youngblood. Of de mooie liquid make up van Ellis Faas. Eveneens hebben we in onze salon ruimte waar je gebruik kunt maken van een föhn en haarproducten.

Bikinilijn, Brazilian, Hollywood, G-string… Hoe maak ik een wax-keuze?
Jij bepaalt! Of alleen wat verdwaalde haartjes, Brazilian of Hollywood. Er is niet echt een trend in de richting van het streepje, driehoekje of helemaal kaal. Bij een bikinilijn verwijderen de waxspecialistes van Beauty Junkie het haar buiten je bikinibroekje. Bij Brazilian blijft er een klein streepje aan de voorkant, lengte en breedte bepaal je zelf. Op de schaamlippen wordt het haar ook gewaxt. Bij G-string blijft er eveneens een smalle streep over en het haar tussen de billen wordt ook weggehaald. Hollywood is helemaal kaal. Alle haartjes worden weggehaald.

Hoe vaak kan ik mij laten waxen?
Laat je met regelmaat waxen voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van de haargroei zal dat ongeveer om de 4 à 5 weken zijn. Op de lange termijn wordt de haargroei een stuk minder. Als je altijd geschoren hebt, dan dient je haar tenminste een halve centimeter lang te zijn om goed te kunnen waxen.

Worden mijn nagels tijdens de pedicure gelakt?
Bij onze pedicurebehandelingen lakken we de nagels als service. We hebben een aantal testers van OPI en Essie. Ook hebben we koopkleurtjes van OPI en Essie. Mocht je kalknagels hebben, dan kunnen we helaas niet met onze testers lakken. Heb je zelf een favoriete nagellak thuis, dan mag je die uiteraard ook meenemen. Houd er rekening mee dat het uitharden van je nagels een kwartier tot een half uur kan duren. Mocht je haast hebben, dan adviseren we je om simpele slippers mee te nemen. Als je teennagels goed uitharden, dan heb je wekenlang plezier van je mooie kleurtje.

Betaling
Het is mogelijk om zowel met contant of per pin te betalen.

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Je gegevens worden alleen gebruikt voor onze dienstverlening en om je via e-mail of een vergelijkbaar systeem onze nieuwsbrief toe te zenden. Je persoonlijke gegevens worden door ons zeker niet verstrekt aan derden.

Hygiëne
Bij Beauty Junkies gaan we zorgvuldig om met je veiligheid en de hygiëne. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS en werken volgens de normen van de HAM- codes. We zijn niet alleen professionele skinexperts, maar letten er eveneens op dat we zo verantwoord en gezond mogelijk werken. We dragen handschoenen tijdens het werk en desinfecteren alle instrumenten in de ultrasoon en autoclaaf, zodat de hygiëne gewaarborgd is. Onze schoonmaak kent protocollen. Ook met betrekking tot hygiëne houden we onze vakkennis up to date door onze specialiste cursussen te laten volgen om nieuwe technieken onder de knie te krijgen of naar leveranciers om nieuwe productkennis op te doen.

Contra-indicaties
In het belang van de gezondheid van onze cliënten en specialistes kun je in geval van onderstaande contra-indicaties helaas niet behandeld worden en zijn we genoodzaakt je afspraak te verplaatsen naar een ander moment:
• besmettelijke (huid)ziekten
• griep, koorts en of ernstige verkoudheid

Tevreden?
Wij doen ons uiterste beste voor jou en je behandeling. We stellen het zeer op prijs als je aangeeft wat je van ons verwacht, maar zeker ook wat je wel of niet prettig vindt. Dit komt je behandeling ten goede, doordat we beter op je wensen en behoeften kunnen ingaan. Heb je adviezen en tips? Laat het ons weten, in zowel je eigen belang als dat van onze andere cliënten. Uiteraard vinden we het altijd leuk om te horen dat je tevreden over ons bent, daarvoor doen we ons uiterste best. Geef je ons een online review? Dan kunnen andere cliënten ook kennis nemen van het effect van onze behandelingen. En wij kunnen het gebruiken om onze kwaliteit te blijven verbeteren.

Een review achterlaten is super gemakkelijk: Het kan op onze google-pagina en op onze Facebook-pagina. Als bedankje verloten we elke maand een voucher van €50 onder onze reviewers.

Ontevreden?
Hoewel wij er alles aan doen om een goede kwaliteit van behandelingen, diensten en producten aan te bieden, kan het een keer voorkomen dat je niet tevreden bent. Wij stellen het zeer op prijs dat je in dat geval contact met ons opneemt, zodat we samen met jou tot een oplossing kunnen komen.

Social media
Wil je op de hoogte blijven over Beauty Junkies-nieuwtjes? Volg ons dan via Facebook, Instagram en Google.

Sparen
Bij Beauty Junkies hebben we een spaarprogramma. We vinden het namelijk tof dat je ons vertrouwt, bij ons terugkomt en ons aanbeveelt bij je vrienden en kennissen.

Sparen is heel eenvoudig: bij aanschaf van al je Beauty Junkies-producten krijg je per dertig euro een sticker. Ook ontvang je een sticker als je een review schrijft voor onze social media of op Google.

De gespaarde punten kun je inleveren voor gratis behandelingen Verder kun je gratis deelnemen aan Beauty Junkies-evenementen en -workshops.

Heb je vragen of twijfels naar aanleiding van het bovenstaande, dan kun je contact met ons opnemen om het