Beauty Award 2016


Wanneer je in balans bent, dan kun je de hele wereld aan. Bij Beauty Junkies draait alles om balans. Dat waarderen onze cliënten horen we vaak. Het is fijn om waardering te krijgen voor iets waarin we zelf zo geloven. Waardering bleek ook uit twee prijzen waarop we ontzettend trots zijn. In 2012 werden we benoemd tot de ‘klantvriendelijkste winkel van Hengelo’ en in 2016 wonnen we de Beauty Award voor ‘Beste Salon in Nederland’. Dat herinneren we ons nog als de dag van gisteren!

De prestigieuze Beauty Award wordt toegekend door een vakkundige jury en is de hoogste gewaardeerde nationale beauty vakjuryprijs. Onze Beauty Award ontvingen we voor he onderdeel ‘Beauty Salon van het jaar groot’. Voor ons was dit een bevestiging dat ons Beauty Junkies-concept bijzonder is en dat we als ondernemer de juiste keuzes hebben gemaakt.

Om voor een Beauty Award in aanmerking te komen, moet je een uitgebreide inzending verzorgen. Een diepgaande screening van de deelnemers en hun bedrijven is ook onderdeel van de deelname. Deelnemers worden beoordeeld op inhoudelijke visie, missie, wat je onderscheidend maakt, vaktechnische expertise, bedrijfsmatige competenties en in welke mate je een rolmodel voor de branche bent. Er wordt naar heel veel aspecten van je salon gekeken. Ook werden we bezocht door een mystery guest, die zich na de behandeling
bekend maakte.

Het was ontzettend spannend, vooral toen we genomineerd werden. Want dan moet je jezelf aan de jury presenteren. Naar de uitreiking gingen we met ons hele team, natuurlijk all the way met haar, kleding en make-up tot in de puntjes verzorgd. We waren zo blij toen we hoorden dat we gewonnen hadden! Een echte erkenning van vakgenoten.

Het juryrapport over Beauty Junkies stelt: ‘Een zeer veelzijdige salon waar de mens centraal staat. Een sterk uitgewerkt en uniek concept dat helemaal van deze tijd is. Dynamische inspiratiebron voor andere ondernemers. Mooie groeiende omzet door co creatie en eigentijds vakmanschap.’We stralen nog altijd als we dit teruglezen!

Image

Policy

Om je bezoek aan Beauty Junkies vlekkeloos en relaxed te laten verlopen, hebben we een
paar huisregels opgesteld.

Bekijk onze huisregels