Acne

Aan verzorging van binnenuit geven we bij huidproblemen zoals acne veel aandacht, omdat in die gevallen de impact daarvan heel groot kan zijn. Acne is een ontsteking die we, met onze behandelingen, lifestyle- en voedingsadviezen, drastisch kunnen verminderen of zelfs compleet kunnen laten verdwijnen.

Voedingsadviezen

Niet alleen worden er voedingssupplementen ingezet. We geven ook advies over wat een cliënt beter wel of niet als voeding of voedingscombinatie kan eten. Hierbij kun je denken aan suiker, zuivel en gluten, of de combinatie van eiwitten en koolhydraten. Als een cliënt bijvoorbeeld een bindweefselkuur ondergaat, dan adviseren wij om suiker en langzame koolhydraten te vermijden, om de collageenaanmaak te stimuleren

 

Vergoedingen

Onder bepaalde voorwaarden van de verzekering kunnen de acne- en andere huidbehandelingen gedeeltelijk of helemaal worden vergoed, omdat we geregistreerd zijn bij beroepsvereniging ANBOS.

Get clear: een speciale acné-behandeling 45 | 75 min 

Deze facial is op maat gemaakt en een must voor het gezicht met huidontstekingen en acne. De behandeling draagt bij aan een zuivere en gave huid.

Boek nu online!

€60,- | €90,-