Massages

Massage

Een massage is hét middel om te ontspannen. Maar wist je dat een massage ook gezond is? Het stimuleert bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de verwijdering van afvalstoffen. Blokkades in je lijf komen los en je spieren worden soepeler. Stress vermindert en je kunt beter slapen. Kortom: je zit lekkerder in je vel.

Custom-made massages

Bij Beauty Junkies werken vakbekwame massagetherapeuten. We beheersen verschillende technieken en we richten ons helemaal op jouw wensen, klachten en voorkeuren. Houd je van een stevige massage of kies je voor een zachtere aanpak? Met welke kwaaltjes of pijn moeten we rekening houden? Welke muziek wil je horen tijdens je behandeling? En wat wordt het geurtje van je massageolie? Zelfs de smaak van de thee die je na afloop lekker rustig kunt opdrinken mag je zelf uitzoeken. Zo is iedere massage custom-made, helemaal op jou afgestemd. Of laat jij je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook.

Signature Massage

Een absolute aanrader is onze Beauty Junkies signature massage.Deze massage duurt 90 minuten lang. Hiermee is het ook onze meest uitgebreide massage met een mix van verschillende massagetechnieken. De massage wordt afgesloten met een hoofdhuidmassage.

whatsapp beauty junkies


€80,-

Geef deze behandeling cadeau!

Deep tissue massage

Een massage is een soort onderhoud van het lichaam. Omdat er op de huid veel zenuwen zitten en omdat je tijdens een massage het ‘gelukshormoon’ kunt aanmaken, kom je letterlijk beter in je vel te zitten.

De deep tissue massage is een massage voor het diepe spierweefsel. De masseur oefent tijdens deze massage druk uit op (pijnlijke) plekken op het lichaam om verklevingen aan te pakken en doorbloeding te stimuleren. Deze verklevingen in het lichaam kunnen pijn en ontstekingen veroorzaken en kunnen daarnaast zorgen voor belemmering tijdens. Benieuwd waar een deep tissue massage nog meer goed voor is? Lees hier verder
<a

whatsapp beauty junkies

€ 50,- / 65,-Zwangerschap massage

Deze chill mama massage duurt 60 minuten. Deze massage combineert een massage met producten die aanstaande moeders helpen te ontspannen. Vermoeide spieren verlichten, spanning en zwelling nemen af en de druk op uitgerekte en jeukende huid vermindert (let op: dit is alleen na het eerste trimester). En hadden we al gezegd dat je op je buik kunt liggen? De behandelbank heeft namelijk een uitsparing voor buik en borsten. Bekijk hier alle zwangerschapsbehandelingen!

whatsapp beauty junkies


€65,-

Geef deze behandeling cadeau!

Hotstone massage

Kies uit 30, 45 of 60 minuten ontspannen. Verzachtende en diep ontspannende werking op de spieren met warme basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen, afkomstig uit de zee bij Hawaï. Eb en vloed hebben ervoor gezorgd dat de stenen glad, rond en plat gevormd zijn. Deze massage draagt bij aan het zelfherstel van je lijf. Afvalstoffen worden afgevoerd en je lichaam komt in balans. Benieuwd waar een hotstone massage nog meer goed voor is? Lees hier verder


whatsapp beauty junkies


€37,50 / €50,- / €65,-


Voetmassage

Voeten zijn een serieuze zaak bij Beauty Junkies. Deze voetreflexmassage werkt op afvalstoffen en organen om druk, zwelling en zelfs pijnklachten te laten verminderen. Met heerlijk relaxte voeten loop je onze spa uit.

whatsapp beauty junkies


€37,50

Geef deze behandeling cadeau!

Rubber Neck 30 of 45 min

Onze meest populaire massage: voor stijve spieren die vaak worden belast. Een intensieve massage van rug, nek en schouders.

whatsapp beauty junkies


€37,50 / €50,-


Geef deze behandeling cadeau!

Chill Out Massage 30, 45 of 60 min

Om de energie-flow te stimuleren. Je kan kiezen uit 30, 45  of 60 minuten massage.

whatsapp beauty junkies


€37,50 / €50,- / €65,-

Sport massage

Geniet van onze deep tissue massage. Je kan kiezen uit 30, 45  of 60 minuten ontspannen. Net iets steviger dan onze ontspanningsmassage, waardoor het herstel van je spieren wordt gestimuleerd. Benieuwd waar een sportmassage nog meer goed voor is? Lees hier verder

whatsapp beauty junkies


€37,50 / €50 / €65,-


Beauty Junkies tip:

SHARE YOUR TREAT. Geniet samen van een massage in onze duo-behandelsuite. Mogelijk voor massages vanaf minimaal 45 minuten, prijzen per persoon.Geef deze behandeling cadeau!

Lomi Lomi 45 of 60 min

Nieuw op onze massagemenukaart is de LomiLomi massage: een oeroude massagetechniek uit Hawaï.  Lomi is een Hawaïaans woord, dat letterlijk ‘massage’ betekent. Tijdens de LomiLomi massage gebruikt onze massagetherapeute haar onderarmen en ellebogen om je hele lijf met mooie, lange, vloeiende bewegingen te masseren. Door de zachte en ritmische bewegingen, die worden vergeleken met de golven van de Hawaïaanse oceaan en watervallen, wordt de spanning in je lichaam als het ware ‘weggespoeld’.

whatsapp beauty junkies


€50,- / €70,-

Hoofdhuid massage 30 min

Tijdens deze massage wordt je hoofdhuid met zacht knedende bewegingen ‘los’ gemaakt. Vervolgens een ontspannende massage voor je nek en schouders en je voelt de hectiek en stress langzaam uit je lijf stromen.

whatsapp beauty junkies


€37,50