Mannen, kies hier je behandeling

Met onze beautybehandelingen houd je je huid in topconditie, terwijl je even lekker kunt ontspannen in een sfeervolle ruimte met mooie & zachte muziek.

Onze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de topmerken Dr. Alkaitis, Dr. Baumann en Dermalogica. Wat je ook kiest, je behandeling wordt altijd aangepast aan jouw huidtype en conditie. Om het allerbeste uit je huid te halen, en ook echt naar voren te halen, wordt er niet gewerkt volgens het principe ’standaard behandeling’. Je huid is immers ook niet standaard. Het kan zelfs per dag, maand of seizoen verschillen.

Men Skin Fitness 40 min

Dit is een mannelijke variant op de facials. Deze is opgebouwd uit verschillende ontspannende stappen met een diepreinigende werking. Daarnaast zullen krachtige ingrediënten ervoor zorgen dat je huid een flinke boost en een verzorgde uitstraling krijgt. Tijdens het masker krijg je een ontspannende nek-, schouder- en hoofdhuidmassage.

whatsapp beauty junkies


€47,50

Men Age is just a Number 60 min

Rimpels geven het gezicht het karakter, maar dat zie jij toch liever bij anderen. Bij jezelf wil je ze het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Met onze anti-aging special voor de man gaan we met actieve werkstoffen dieper op de huid werken. We sluiten de behandeling af met een hoofdhuid- en nekmassage.

whatsapp beauty junkies


€65,-


Manly Cure 20 min

Masculiene versie van de manicure. Dus geen lak, maar wel verzorgd! Je nagelriemen worden verzorgd en je nagels worden gevijld. Resultaat is verzorgde en zachte mannenhanden.

whatsapp beauty junkies


€21,50

Feet for Men 45 min

Eeltvrije en verzorgde voeten voor de mannen. Je voeten worden intensief verzorgd; nagels worden gevijld en eelt wordt verwijderd.

whatsapp beauty junkies


€42,50


Body grooming for men

Body grooming, oftewel ontharen voor mannen. Tegenwoordig is dat allang geen taboe meer of alleen iets voor atleten. Een volle bos haar is natuurlijk heel fijn om te hebben… tenzij die bos haar zich op je borst of rug bevindt. Wanneer je wilt afrekenen met ontsierende haren op je lichaam, dan kun je door middel van harsen of waxen tot wel vier weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn daarmee voorgoed verleden tijd!

Harsen van ongewenste haren bij mannen is allang geen taboe meer of enkel voor atleten weggelegd. Harsen zijn technieken waarbij het haar snel en effectief wordt verwijderd en je wekenlang kunt genieten van een zijdezachte huid zonder ongewenste haargroei.