Lpg endermologie (gezicht en lichaam)

LPG ENDERMOLOGIE

We zijn erg enthousiast over onze nieuwe bodyshape treatment: LPG endermologie. Dit is een bindweefselmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een LPG endermologie-apparaat. Tijdens de behandeling draag je een bodysuit, zodat het apparaat beter over het lichaam glijdt. Bovendien wordt de huid hierdoor beschermd. Het LPG-apparaat rolt de huid als het ware heen en weer en zuigt deze omhoog. De behandeling is pijnloos en doet wonderen voor je huidstructuur. Niet alleen cellulite, ook striae en littekenweefsel worden met LPG endermologie verminderd. Om het gewenste resultaat te bereiken zijn wel meerdere behandelingen nodig.

Een LPG endermologie-behandeling zorgt voor celstimulatie van de huid. Met als resultaat dat de huid strakker wordt, plaatselijk vet afbreekt en cellulites vermindert. Vetophopingen worden door een natuurlijk proces afgebroken en de huid wordt steviger en gezonder door de aanmaak van collageen. Een intensieve vacuümtechniek, oftewel een mechanische bindweefselmassage, zorgt ervoor dat de cellen in het bindweefsel (weer) ‘wakker worden’, zodat er collageen wordt aangemaakt. Een efficiënte en natuurlijke aanpak voor een gladde en steviger huid op je armen, benen en buik. 

Voor een duurzaam resultaat adviseren we een kuur. Daarover informeren we je graag persoonlijk, want onze LPG-behandelingen zijn maatwerk. Benieuwd  wat endermologie voor jou kan betekenen? Reserveer een persoonlijke intake. We nemen de mogelijkheden graag met je door. 

Voordelen op een rij:

  • 100% natuurlijk
  • 100% veilig
  • niet pijnlijk
  • geen operatie
  • minder cellulite
  • strakker figuur
  • stevige huid

Tarieven BODY

losse behandeling:

20 minuten €45

30 minuten € 65

40 minuten €85

 
Kuur 10 behandelingen = 10 +1

Kuur van 15 behandelingen = 15 +1 behandeling gratis en een bodysuit ter waard van 30 euro cadeau.

LPG endermolift (gezicht)

De LPG endermolift werkt als lift voor je gezichtshuid. De behandeling zorgt voor een toename van collageenproductie (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie). Endermolift is een goed alternatief wanneer je plastische chirurgie te heftig vindt en een cosmetische behandeling te oppervlakkig. Na één behandeling heeft je huid al een mooie gezonde gloed, maar voor optimaal resultaat raden we een kuur op maat aan. We informeren je graag persoonlijk, dus als je meer wilt weten maken we een afspraak.

Beauty Junkies Party Treatment: €95,-

Reinigingen, lichte scrub, LPG, masker en crème

Beauty Junkies Basic LPG Treatment:

Reinigingen, LPG 15 minuten , masker en crème € 65

Losse lpg:

20 min €45,-

30 min €65,-

40 min €85,-

Kuur Basic LPG 5 + 1 €330

Kuur LPG 10 + 1

LPG Endermologie producten

Om een nog beter resultaat te krijgen raden wij aan om thuis ook de producten van LPG Endermologie te gebruiken. Deze producten zijn verkrijgbaar in onze winkel en online in onze Beauty Junkies Store.