Microskinpolish

MedCos MicroSkinPolish

Innovatieve drie-in-een behandeling 
De MedCos MicroSkinPolish is een alternatief voor een chirurgisch-cosmetische ingreep. We zijn bij Beauty Junkies veeleisend en willen voor jullie alleen maar het allerbeste. Daarom zijn wij steeds op zoek naar behandelingen die niet alleen maar snel een goed resultaat geven, maar ook een minimale herstelperiode vragen. Vanaf nu nieuw op onze menukaart: De MicroSkinpolish. Een innovatieve drie-in-een behandeling met ongekend resultaat bij: 

– Rimpels
– Grove poriën
– Acne littekens
– Pigmentvlekken
– Een verouderde, doffe of een verslapte huid. 

Dit onderscheidende apparaat gaat een stap verder dan andere apparatuur voor huidverbetering. Het biedt een alternatief voor een chirurgisch-cosmetische ingreep op een milde en pijnloze manier. De behandeling wordt gepersonaliseerd, zodat deze altijd aansluit bij jouw huidconditie. Wil je er meer van weten? We verwelkomen je graag. 

Image

De behandeling: 
MicroSkin Polish biedt een complete totaalaanpak van huidverbetering en – verjonging. Door de combinatie 3- in 1 behandeling wordt de werking extra versterkt, terwijl de behandeltijd relatief kort is. 

Stap 1: 
Microdermabrasie: In de eerste stap worden dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. 

Stap 2:
Low Level laser met hyaluronzuur: Met de tweede stap worden de eigen cellen geactiveerd en sluizen we hyaluronzuur in de huid. Hiermee worden kleine oneffenheden opgevuld. 

Stap 3:
Polishing: In de derde stap stimuleren we de doorbloeding en worden hoogwaardige vitamine, antioxidanten en oliën je huid ingesluisd. De collageenproductie van je huid wordt hierdoor. Hierdoor wordt jouw huid van binnenuit gestimuleerd tot vernieuwing. 

Resultaat van de behandeling: 

– Egale huid 
– Goede doorbloeding 
– Nieuw collageen 
– De cellen zijn weer actief

MicroskinPolish

Een innovatieve drie-in-een behandeling met ongekend resultaat bij rimpels, grove poriën, acne littekens en pigmentvlekken.

Boek nu online!

€98,-